Inauguració i obertura al públic al parc arqueològic del jaciment de Puig Ciutat

El proper dissabte 12 de març a les 10 del matí tindrà lloc la inauguració de les obres de museïtzació del parc arqueològic del jaciment de Puig Ciutat (Oristà, Osona). Durant l’acte els responsables de les intervencions realitzaran una visita comentada.

Durant el passat mes de desembre es va dur a terme una intervenció per tal de museïtzar dos espais del jaciment: un edifici complex arran de la muralla i un edifici singular de planta quadrada que podria acollir el comandament o realitzar tasques administratives. Durant el projecte s’han efectuat diverses feines d’adequació de l’entorn, amb la col·locació d’una tanca perimetral i la millora dels accessos.

S’ha dissenyat també un itinerari per l’interior del jaciment amb diversos plafons previstos de codis QR que permeten connectar amb la pàgina web, i realitzar d’aquesta manera una visita autònoma al parc arqueològic.

La intervenció, promoguda per l’Ajuntament d’Oristà, l’ha dut a terme l’empresa ACTIUM i s’ha finançat amb un Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

inauguracio_Puig-Ciutat_cartellb