Visites escolars

L’equip d’investigació de Puig Ciutat ha confeccionat diverses activitats didàctiques per introduir l’alumnat a l’univers de Puig Ciutat i al mon de l’arqueologia en general.

Hi ha dues modalitats principals:

  1. Intervenció a l’establiment escolar: tallers a les vostres instal·lacions d’entre 1 hora i 4 hores de durada sobre temes d’arqueologia i del mon romà
  2. Visita al jaciment: descoberta de l’univers de Puig Ciutat a través de propostes de recorreguts didàctics (Activitat combinable amb la vista del museu de terrissa d’Oristà)

La línia principal i comuna a totes les activitats és la sensibilització a la importància del patrimoni cultural. Podeu trobar a les fitxes la descripció detallada de les informacions pràctiques i de la situació d’aprenentatge corresponent a cada activitat (Material en curs d’elaboració)

Cursos: Primària i Secundària

Durada: La durada depèn de l’activitat triada i es pot adaptar a les necessitats de l’establiment

Informació pràctica: El parc arqueològic de Puig Ciutat no és accessible amb autobús. Per visites amb autobús escolar, es proposa parar al poble d’Oristà des d’on es comença la visita amb una caminada fins al jaciment de durada d’entre 30 i 45 minuts. Es tornarà pel mateix camí. Al poble d’Oristà, hi ha accés a lavabos que es poden fer servir a l’arribada i abans de tornar. A la part central del parc arqueològic, hi ha una àrea de pícnic on es pot fer l’esmorzar. Els preus de les activitats varien en funció de l’activitat i del nombre de persones a acompanyar i es poden consultar a les fitxes de les activitats.

Per preparar la visita:
A la pàgina web del jaciment, trobareu diversos recursos que poden permetre preparar la visita. Per la modalitat de vista al jaciment, podeu mirar la visita virtual. S’enviarà informació específica en funció de l’activitat triada.

Dades de contacte:
Robert Tamba 691 965 546
Àngels Pujol 628 351 430
puigciutat@puigciutat.com